Αγαπητοί Πελάτες,

Η UCI συνεχίζοντας την σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει μαζί σας, έχει ως φιλοσοφία τη συνεχή παρουσία της κοντά σας, όταν τη χρειαστείτε.

Η σχέση αυτή δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση της δανειακής σας σύμβασης αλλά συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της αποπληρωμής του δανείου σας.

Βρισκόμαστε δίπλα σας, έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις διάφορες ανάγκες που προκύπτουν κατά καιρούς, να σας βοηθήσουμε και να σας παρέχουμε πολύτιμες συμβουλές όταν τις χρειαστείτε.

Στις απαιτήσεις σας η UCI ανταποκρίνεται με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο και εξειδικευμένα στελέχη της βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα σας.

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες ή περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικές με το δάνειό σας είμαστε στη διάθεση σας, μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 801 100 5005 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα ή στο fax 801 11 824 83 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επισκεφθείτε, το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση: