Συχνές ερωτήσεις πελατών καταναλωτικών δανείων και καρτών

 • Γιατί να κάνω ρύθμιση του δανείου μου; +

  Η διευθέτηση του δανείου, σας απαλλάσσει άμεσα από τους τόκους υπερημερίας, και συνεπώς δεν επιβαρύνεται περαιτέρω η οφειλή σας. Επιπλέον, η μείωση της δόσης σας θα σας επιτρέψει να εξυπηρετείτε ομαλά το δάνειό σας, αποφεύγοντας τις δυσάρεστες συνέπειες της υπερημερίας.
 • Αδυνατώ να πληρώσω τη δόση του καταναλωτικού μου δανείου. Μπορώ να κάνω ρύθμιση; +

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας , που χειρίζεται θέματα ρυθμίσεων θα προβεί στην εξέταση του αιτήματός σας και θα σας προτείνει την καταλληλότερη λύση για την περίπτωσή σας βάσει των στοιχείων που μας προσκομίσατε.
 • Σε τι θα βοηθήσει ένας εγγυητής; +

  Η προσθήκη εγγυητή μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τους όρους αποπληρωμής της οφειλής σας διευκολύνοντας την ομαλή εξυπηρέτησή της.
 • Εάν προχωρήσω σε ρύθμιση και στη συνέχεια θελήσω να ενταχθώ στις διατάξεις του Ν.3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, θα μπορώ; +

  Οι περισσότεροι τύποι ρυθμίσεων που προσφέρουμε δεν συνιστούν ανάληψη νέου χρέους οπότε δεν αποτελούν εμπόδιο στην ένταξή σας στις διατάξεις του Ν.3869/2010.
 • Τι πρέπει να κάνω για να διευθετήσω το δάνειο μου; +

  Να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 7491800. Να απευθυνθείτε στην αρμόδια υπηρεσία, στην ακόλουθη διεύθυνση:UCI ΕΛΛΑΣ Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις, Αγγέλου Πύρρη 5 Αθήνα, 11527