Συχνές ερωτήσεις πελατών στεγαστικών δανείων

 • Γιατί να κάνω ρύθμιση του δανείου μου; +

  Η διευθέτηση του δανείου, σας απαλλάσσει άμεσα από τους τόκους υπερημερίας, και συνεπώς δεν επιβαρύνεται περαιτέρω η οφειλή σας. Επιπλέον, η μείωση της δόσης σας θα σας επιτρέψει να εξυπηρετείτε ομαλά το δάνειό σας, αποφεύγοντας τις δυσάρεστες συνέπειες της υπερημερίας.
 • Σε τι θα βοηθήσει ένας εγγυητής; +

  Η προσθήκη εγγυητή μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τους όρους αποπληρωμής της οφειλής σας διευκολύνοντας την ομαλή εξυπηρέτησή της.
 • Πόσο μπορώ να μειώσω τη δόση μου και για τι χρονικό διάστημα; +

  Στην UCI ΕΛΛΑΣ ΑΕΔΑΔΠ εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Σε κάθε περίπτωση γίνεται προσπάθεια ώστε η νέα δόση να είναι εναρμονισμένη με τα τωρινά οικονομικά σας δεδομένα και ταυτόχρονα να αποφεύγεται η αύξηση του άληκτου κεφαλαίου του δανείου σας. Η διάρκεια της ρύθμισης μπορεί να φθάσει τους 24 μήνες.
 • Έχω δικαίωμα να ενταχθώ στις διατάξεις του νόμου 3869/2010; +

  Φυσικά. Έχετε κάθε δικαίωμα να αιτηθείτε υπαγωγή στο νόμο 3869/2010.
 • Εάν προχωρήσω σε ρύθμιση και στη συνέχεια θελήσω να ενταχθώ στις διατάξεις του Ν.3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, θα μπορώ; +

  Οι περισσότεροι τύποι ρυθμίσεων που προσφέρουμε δεν συνιστούν ανάληψη νέου χρέους οπότε δεν αποτελούν εμπόδιο στην ένταξή σας στις διατάξεις του Ν.3869/2010.
 • Τι πρέπει να κάνω για να διευθετήσω το δάνειο μου; +

  Να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 7491800 ή να απευθυνθείτε στην αρμόδια υπηρεσία, στην ακόλουθη διεύθυνση: UCI ΕΛΛΑΣ Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις, Αγγέλου Πύρρη 5 Αθήνα, 11527